[code][/code]

MSI Z170A Gaming M7 Video Review

The place to discuss all topics relating to Motherboards and RAM.
User avatar
nickolp1974
Officer Cadet
Officer Cadet
Posts: 1836
Joined: Wed Apr 23, 2014 7:08 pm
Location: In the Pub

MSI Z170A Gaming M7 Video Review

Post #1 by nickolp1974 » Tue Oct 13, 2015 10:00 pm

Right guys posting this here first, tell me what you think, got Sony vegas 3 days ago and cant get certain things to work yet!! anyhow just let me know if its ok, and be nice its my first ever attempt at a vid, thank you ;)

oh, just make sure its in HD and full screen.

Edit few tweaks done, anyone used vegas before?? for some reason i can't get effects to work, none of them!

https://youtu.be/F6dUgVJxGJk


Image

User avatar
nickolp1974
Officer Cadet
Officer Cadet
Posts: 1836
Joined: Wed Apr 23, 2014 7:08 pm
Location: In the Pub

Re: MSI M7 Video overview

Post #2 by nickolp1974 » Wed Oct 14, 2015 6:00 pm

few tweaks made, please comment folks i need feedback!!
Image

Doug2507
Private
Private
Posts: 71
Joined: Fri Oct 02, 2015 7:03 am

Re: MSI M7 Video overview

Post #3 by Doug2507 » Wed Oct 14, 2015 8:27 pm

seems legit......:D

Some of the board descrip slides need to be longer to read the text. Pulling the text infant of the filter would make it easier to read. Get rid of the date stamp on the extra pics. Make sure all pics are in focus and use a white background if possible.

Good effort!
Image

User avatar
nickolp1974
Officer Cadet
Officer Cadet
Posts: 1836
Joined: Wed Apr 23, 2014 7:08 pm
Location: In the Pub

Re: MSI M7 Video overview

Post #4 by nickolp1974 » Wed Oct 14, 2015 8:57 pm

cheers Doug, i've made a few more changes so hopefully it meets your approval!!! :D updated OP with new link
Image

User avatar
TX-OC
Private
Private
Posts: 50
Joined: Sun May 31, 2015 2:11 pm
Location: UK

Re: MSI M7 Video overview

Post #5 by TX-OC » Wed Oct 14, 2015 10:03 pm

I have some experience with sony vegas, so let me know if you have any issues :)
I have recorded a short clip of how I add/delete media fx for individual clips in sony vegas:
https://www.youtube.com/watch?v=wyjaniIWHsg
Lenovo T430
1600x900 60hz (internal) + 1680x1050 120hz (external)
500gb 850 EVO
Core i5-3320M
HD 4000 + HD7970 MATRIX EGPU [GDC Beast]

Steering wheel: Logitech Driving Force GT

User avatar
nickolp1974
Officer Cadet
Officer Cadet
Posts: 1836
Joined: Wed Apr 23, 2014 7:08 pm
Location: In the Pub

Re: MSI Z170A Gaming M7 Video Review

Post #6 by nickolp1974 » Wed Oct 14, 2015 10:12 pm

Cheers for that! But that's what I do and nothing changes, I hover the timeline bar over the image so I can preview and I have tried loads of effects and nothing works, just wondered if I have installed something which has buggered it up, I may have to reinstall. Unless it's just an option some where I have messed with, only had the program since Monday!
Image

TheMadDutchDude
Corporal
Corporal
Posts: 381
Joined: Thu Feb 05, 2015 7:39 pm

Re: MSI Z170A Gaming M7 Video Review

Post #7 by TheMadDutchDude » Thu Oct 15, 2015 12:38 am

Exactly what Doug said when I saw it this evening. The length is a little too short to read what you've put there. The text may also benefit from being completely white rather than blending in a little (I found it hard to read).

Other than that, it looks like a great overview, and the only way that you can improve it is to put your mug in front of the camera to talk about it rather than it being all pics and text. ;) :D
Image

User avatar
TX-OC
Private
Private
Posts: 50
Joined: Sun May 31, 2015 2:11 pm
Location: UK

Re: MSI Z170A Gaming M7 Video Review

Post #8 by TX-OC » Thu Oct 15, 2015 4:55 pm

nickolp1974 wrote:Cheers for that! But that's what I do and nothing changes, I hover the timeline bar over the image so I can preview and I have tried loads of effects and nothing works, just wondered if I have installed something which has buggered it up, I may have to reinstall. Unless it's just an option some where I have messed with, only had the program since Monday!


It sounds like it is messed up. Make sure you press "Add" before pressing "OK". I've had something similar happen 2 or 3 times in the past,I had no effects (or very few) available in sony vegas, and i discovered it happened because i didn't restart my pc before starting up sony vegas for the first time (That was with the older versions of sony vegas though (think it was sony vegas 9)). reinstall didn't help, it was something to do with registery strings.
I never had anything like that happen again to me with the newer versions of sony vegas (13).

You can also add media effects to clips by dragging an effect from the "video fx" tab in the upper left portion of the screen onto the clip on the timeline.
If you can't see it, you can reset your layout by going to: (view>window layouts>deafult layout)
Lenovo T430
1600x900 60hz (internal) + 1680x1050 120hz (external)
500gb 850 EVO
Core i5-3320M
HD 4000 + HD7970 MATRIX EGPU [GDC Beast]

Steering wheel: Logitech Driving Force GT


Return to “Motherboards & RAM”




  Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron